Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET ZAJEDNO

Sjajne vijesti za Mandžu! Odlazi u velikana, a dočekat će ga trener koji ga obožava

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PA/PIXSELL
1/5
16.10.2019.
u 15:54

Mandžukić i Allegri u Juventusu su skupa osvojili četiri scudetta, tri talijanska Kupa i jedan talijanski Superkup, a izgubili finale Lige prvaka od Modrićevog i Kovačićevog Reala

Mario Mandžukić već je mjesecima u potrazi za novim klubom. U Juventusu nije ni u drugom, već u trećem planu kod trenera Maurizija Sarrija te je ove sezone u pozicija gledatelja s tribina. 

Spominjao se transfer u Katar, ali Mandžo još želi igrati ozbiljan nogomet, a prilika za to mogao bi biti veliki Manchester United kojem u posljednje vrijeme i ne ide. 

Nalaze se na 12. mjestu Premier lige, a prije nego što na zimu krenu po Mandžukića, narednih dana bi mogli zamijeniti i trenera Ole Gunnara Solskjaera koji nikako ne uspijeva probuditi svoju momčad. 

Kao njegov nasljednik spominje se Talijan Massimiliano Allegri, piše talijanski Tuttosport.

Mandžukić i Allegri u Juventusu su skupa osvojili četiri scudetta, tri talijanska Kupa i jedan talijanski Superkup, a izgubili finale Lige prvaka od Modrićevog i Kovačićevog Reala.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski igrači

Komentara 18

PR
prajdali100
17:40 16.10.2019.

Ovo sam pročitao na više portala.Za Mandžu sjajna vijest.Još da se obistini.

KA
kajinx
16:00 16.10.2019.

Engleska treba Hrvate, čim više to bolje!

DU
Deleted user
17:37 16.10.2019.

Moj dragi Manđo - tragovi svih tvojih prelazaka ove sezone ostaju neizbrisivi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije