Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP u košarci
Povratak na članak

Sjajne vijesti za Hrvatsku, Grčka nam je napravila veliku uslugu!

Česi će biti prvi suparnici Brazila koji je pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Aleksandra Petrovića u zadnjem meču prvog kruga pobijedio Crnu Goru sa 84:73 i prenio šest bodova u sljedeću fazu

Komentari 16

Avatar TheJack
TheJack
18:15 05.09.2019.

Daj neka netko objasni "dobru" vijest!? Nekad respekta vrijedna momcad, danas mozda na razini Filipina

VL
SK
sebastian_krivic3
19:37 05.09.2019.

Srbija ce pregazi ovo natjecanje ko plitak potok... Jednostavno su najbolji..

VL
BG
BG
09:12 06.09.2019.

Benzo nisi u pravu. Mi se ne bahatimo. Nas više svi drugi guraju d budemo favoriti nego što mi to mislimo da jesmo. Uvek se desi neka utakmica na jedan poen ili koš koja odlučuje tamo ili vamo. Inače, pričaš o punom sastavu USA, a to je po meni žalosno. Jedino realno bi bilo da igra sastav Evrope protiv drim tima, sve ostalo nije fer.

VL
Avatar rubinet
rubinet
17:53 05.09.2019.

Sjajna će vijest za hrvatsku košarku biti kad vodeći ljudi HKS otiđu u povijest. Smetao im je Petrović pa su ga uklonili,a nakon toga nastao je potop hrvatske košarke...Sramota....

VL
Avatar SrećkoRaspudić
SrećkoRaspudić
18:11 05.09.2019.

To će nam pomoći ...

VL
GR
gragakarlovac
18:37 05.09.2019.

čovječe, ameri došli u 'D' sastav jer ih SP ne zanima (NBA sezona poćinje za 3 tjedna) a srbi se bahate da su najbolji. Sljedeće godine u Tokyo na Olimpijske igre, kada dode prava Amerika, bit će puno manje spike preko Drine. OI su u 7 mjesec, puno bolji raspored za SAD-ov šamar. Hrvatska je prokockala sve, čak i previše milosti od FIBE.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.