Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klub potvrdio

Sjajne vijesti za Dinamo uoči Atalante: 'Hvala Mamiću!'

Bruno Petković
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/5
13.09.2019.
u 15:03

- Dinamo i Zdravko Mamić stali su iza mene i nadam se kako je novi ugovor dokaz da sam im vratio povjerenje - kazao je napadač hrvatske reprezentacije

Hrvatski reprezentativac Bruno Petković potpisao je novi ugovor s GNK Dinamom. Napadač je stavio potpis na ugovor koji ga veže uz Modre do 2024. godine, objavljeno je na stranici kluba.

- Iznimno sam sretan i ponosan što je Dinamo prepoznao moj rad, trud i odricanje. Malo je onih koji bi mi pružili priliku i takvu podršku prije godinu dana.

Dinamo i Zdravko Mamić stali su iza mene i nadam se kako je novi ugovor dokaz da sam im vratio povjerenje. Isto tako, ovim putem se zahvaljujem svom agentu Ivanu Cvjetkoviću koji nosi velike zasluge za ovo što mi se događa u Dinamu.

Ovaj potpis je motiv više za mene da nastavim stazama uspjeha kluba i dati ću sve od sebe da ponovimo lanjsku europsku sezonu ali u Ligi prvaka – rekao je Bruno Petković po potpisu novog ugovora s prvakom Hrvatske.

Komentara 40

JM
ja-ma
15:59 13.09.2019.

Kapa do poda Bruni Petkoviću što je izrekao ono što do sada nitko od Mamićevih igrača nije imao hrabrosti reći.Pogotovo zamjeram ovima sa SP-a u Rusiji.

NA
Nale50
15:06 13.09.2019.

Bravo i za Dinamo i za Bjelicu i za Petkovića i za Mamića!!!

Avatar ajeto
ajeto
15:33 13.09.2019.

Isušili SDP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije