Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK

Sjajne vijesti za Dalića i reprezentaciju! Hrvat bi opet mogao zaigrati

Reprezentacija
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
07.12.2019.
u 12:06

Pjaca je odavno dokazao klasu, nije bez razloga bio najskuplji izlazni transfer iz HNL-a, a uz minute na terenu (bilo u Juveu ili na posudbi), Hrvatska i navijači bi ga dočekali raširenih ruku. Naravno, nadamo se kako ovaj put Pjacu u povratku neće omesti nova ozljeda

Odlične vijesti stižu iz Italije. Marko Pjaca danas bi mogao upisati prve minute na terenu još od 3. ožujka kada je odigrao pet minuta u porazu (3:1) Fiorentine, gdje je bio na posudbi, od Atalante. 

I dok Maurizio Sarri i Mario Mandžukić od početka sezone ne pronalaze zajednički jezik, talijanski stručnjak uvrstio je mladog Pjacu u popis 23 igrača koji konkuriraju za susret protiv Lazija u 15. kolu Serie A

Teško je očekivati da će Pjaca odmah krenuti od prve minute pa čak i da će odigrati ikakve minute u derbiju, ali i samo pozivanje za susret treba gledati s pozitivne strane i kao znak da Sarri vjeruje u mogućnosti sjajnog krilnog igrača

Ne treba ni spominjati kako bi eventualni Pjacin povratak na teren bila sjajna vijest i za hrvatsku reprezentaciju. Ukoliko bi uspio vratiti povjerenje u svoje mogućnosti i to prikazati na terenu, izbornik Zlatko Dalić bi mogao razmisliti o Pjaci kao putniku na Europsko prvenstvo. I već sada sjajno popunjene krilne pozicije, vatreni bi još dodatno proširili mogućnosti s Pjacom u rotaciji.

Pjaca je odavno dokazao klasu, nije bez razloga bio najskuplji izlazni transfer iz HNL-a, a uz minute na terenu (bilo u Juveu ili na posudbi), Hrvatska i navijači bi ga dočekali raširenih ruku. Naravno, nadamo se kako ovaj put Pjacu u povratku neće omesti nova ozljeda. 

>>>> Pogledajte što su izjavili vatreni nakon plasmana na EURO

Komentara 2

PR
prajdali100
12:22 07.12.2019.

Pjaca je toliko sklon ozljedama da se samo možemo moliti za njega.Poslije tolike pauze kako igrati !? Kako doći do forme !? Kako funkcionirati ? Želim mu svako dobro.

Avatar rubinet
rubinet
12:50 07.12.2019.

Želim mu puno zdravlja,ali...mislim kako nema mjesta ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije