Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAOK

Sjajne vijesti za Dalića: Hrvatski golgeter zabio i u Grčkoj

GRANADA CF v PAOK. UEFA EUROPA LEAGUE 2020/2021. GROUP STAGE. GROUP E. ROUND 2.
nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
01.11.2020.
u 21:46

Gosti su poveli u 6. minuti preko Sturgeona, no AEK je okrenuo rezultat golovima Nedelcearua (32) i Šalova (74), a kod oba gola asistent je bio Mandalo

Hrvatski nogometaš Antonio Čolak zabio je svoj prvi pogodak u dresu grčkog prvoligaša PAOK-a koji je u susretu sedmog kola nacionalnog prvenstva na gostovanju pobijedio Panaitolikos sa 3-1.

Čolak je ušao u igru u 67. minuti, a među strijelce se upisao u posljednjim trenucima susreta pogodivši iz jedanaesterca za 3-1.

Strijelci za PAOK bili su i Karol Swiderski (18) i Nika Ninua (88), dok je gol za domaći sastav zabio Gregory Ariyibi (54-11m). Za Panaitolikos je do 79. minute igrao Antonio Jakoliš.

U drugom susretu AEK je pobijedio OFI sa 2-1.

Gosti su poveli u 6. minuti preko Sturgeona, no AEK je okrenuo rezultat golovima Nedelcearua (32) i Šalova (74), a kod oba gola asistent je bio Mandalos.

Marko Livaja je za AEK igrao od 56. minute.

Aris je kod kuće porazio Asteras sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Triantafyllos Pasalidis u vlastitu mrežu u 55. minutu. Toni Datković nije igrao za Aris.

Na ljestvici vodi Aris sa 16 bodova, tri više od Olympiakosa i AEK-a, dok PAOK na četvrtom mjestu ima 12 bodova.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:26 02.11.2020.

Iz naslova bi se dalo naslutiti da zabija ko na traci, a kad ono tek prvi gol i to jedanaesterac. Izvrsne vijesti za dalica lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije