Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDE ŠPANJOLSKI MEDIJI

Sjajne vijesti: Modrić se oporavio, a zaigrat će već u nedjelju

Filer - Chelsea 2020/21 Season Review
JUANJO MARTIN/PA Images/PIXSELL
08.09.2021.
u 08:00

Marca tvrdi da Modrić ima golemu želju pred Realovim navijačima zaigrati u povratku na legendarni stadion

Luka Modrić već je neko vrijeme ozlijeđen pa ga nema u posljednjim reprezentativnim akcijama, a španjolska Marca sada tvrdi da će biti spreman za nedjeljnu utakmicu Real Madrida protiv Celte.

U toj će se utakmici kraljevi vratiti na Santiago Bernabeu, stadion na kojem zbog rekonstrukcije i pandemije nije bilo nogometa od prošle godine.

Marca tvrdi da Modrić ima golemu želju pred Realovim navijačima zaigrati u povratku na legendarni stadion. Hrvatski izbornik Zlatko Dalić rekao je da ne želi riskirati s 35-godišnjim Modrićem, koji još uvijek nije sto posto spreman nakon lakše ozljede, te da je u dogovoru s njim Modrić u Madridu.

POGLEDAJTE: Bakljada u Splitu

Ključne riječi

Komentara 5

MP
Mali Pero
09:30 08.09.2021.

Čudne su to povrede koje gle čuda ONEMOGUĆUJU da igra za CRO a onda za par "sati" IGRA za Real ??? Tu netko nekog. To je JEDNAKO sa prestankom igranja za REPKU (premorenost, istrošenost, "onemoćalost") a nastavak za STRANOG poslodavca. A sve "ambasador do ambasadora" DOMOLJUBLJA sa lovom preko grane !!! Koja prozirnost i licemjernost.

ON
ON
12:21 08.09.2021.

Svi mi koji znamo zbrojati dvai dva smo znali da nas HNS i vodstvo repke vec duze vremena vuce za nos.Malo me iznenadio Luka da igra istu igru.

Avatar southman
southman
08:21 08.09.2021.

Očekivano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije