Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO DVA POGOTKA

Veliki Ante! Nije zabio cijelu sezonu, navijači ga vrijeđali, a sada je pokazao kakva je igračina

Ante Rebić
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
19.01.2020.
u 14:27

Navijači Milana do nedavno su bili veliki zastupnici ideje da se Rebić vrati u Njemačku, ali izgleda kako bi se uskoro i oni mogli predomsliti

U 20. kolu Serie A Milan je na svom San Siru dočekao Udinese, 11. momčad na tablici. 

I ovako već loša sezona (nakon 19. kola nalaze se na devetom mjestu), nastavljena je na samom početku susreta. 

Donnarumma je izletio s gola, a Stryger Larsen je s 20-ak metara pogodio prazna vrata talijanskog velikana i zabio za 1:0 gostiju. S tim rezultatom otišlo se na odmor, a onda je na poluvremenu trener domaćih Pioli u igru uveo Antu Rebića kojem također ove sezone baš ne ide. Do utakmice s Udineseom nije postigao nijedan pogodak za momčad u koju je stigao prošlog ljeta. 

A onda je nakon samo dvije minute izjednačio rezultat nakon što ga je uposlio Conti

Udinese je izjednačio u 85. minuti, a kada se činilo kako će ovo biti još jedan posrtaj milanskog kluba, ukazao se u 93. minuti još jednom Rebić i postigao svoj drugi gol sezone vrijedan tri boda. Primio je loptu na 18 metara i driblingom u lijevu stranu riješio se jednog braniča, a onda je kratko 'vagao' dok su mu trojica igrača Udinesea blokirala put prema vratima. Rebić je poslao loptu u desnu stranu i pogodio u mrežu gostiju za erupciju oduševljenja na San Siru. 

Podsjetimo, Ante Rebić na ljeto je napustio Eintracht i Njemačku, gdje je blistao na nogometnom terenu te je prešao u posrnulog talijanskog diva Milan.

Svoju sreću u Milanu zasad nije pronašao, a veliko je pitanje i hoće li jer su talijanski mediji počeli nagađati da njegov klub gleda kako ga bezbolno vratiti u Eintracht s posudbe. Navijači Eintrachta ne bi imali ništa protiv ako je suditi po njihovim komentarima na Twitteru gdje se čak pojavila i oznaka #freeAnte (Oslobodite Antu).

– Bilo bi mi drago kada bi se ovo dogodilo. Andre Silva bi nestao, vratio bi se Rebić. Želimo našeg Antu natrag! – poručio je jedan navijač.

Navijači Milana do nedavno su bili veliki zastupnici ideje da se Rebić vrati u Njemačku, ali izgleda kako bi se uskoro i oni mogli predomsliti.

>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020. 


 
Ključne riječi

Komentara 15

KA
kajinx
15:01 19.01.2020.

Ante, svi smo za te!

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
14:28 19.01.2020.

Svaka čast Rebiću!Fantastično

NI
Nini istrijan
14:38 19.01.2020.

Prekjucer sam upravo o tome pisao da vrijeme Rebica sada dolazi.On je svojom igrom danas potpuno preokrenuo tok tekme i ocekujem stalan napadacki trio :Leao,Ibra,Rebic!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije