Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslastica
Povratak na članak

Sjajna vijest za navijače plavih! Evo gdje gledati spektakl protiv Cityja

Plavi će u dvoboju protiv Manchester Cityja (18.55) tražiti put prema proljeću u Europi, ali ovisno i o rezultatu susreta Šahtar - Atalanta mogu završiti svoj europski san za ovu sezonu

Komentari 3

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
08:30 11.12.2019.

Zašto Zagreb nema normalan europski nogometni stadion. Ah, da... P.S. Izgubio sam na gradonačelnikovom rođendanu Nokiu 3310 - molim poštenog nalaznika... Ma, zaboravite

VL
OL
Oldmarinero
00:18 12.12.2019.

Sjajna vijest za navijače plavih ! - jeste sigurni ? Ne bih rekao.

VL
BL
Blender
17:02 11.12.2019.

Trebaju igrati nogomet kao protiv Atalante u Zagrebu, jedino takva taktika radi protriv Man City. Znaci treba se potuci na terenu za loptu i neodstupati ni milimetra, napad, napad, napad samo tako se dobivaju velike momcadi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.