Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni junak

Sjajna vijest stiže iz Njemačke: Ante se uskoro vraća na teren

Ante Rebić Hrvatska Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
10.09.2018.
u 08:44

Ante je počeo trenirati s loptom, ali još uvijek osjeća bolove u trbušnom zidu pa ne radi punom snagom

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak (20.45 sati) ima premijeru u Ligi nacija. Vatreni u Elcheu igraju protiv Španjolaca.

Izbornik Zlatko Dalić, kao i u prijateljskoj utakmici protiv Portugala (1:1), ne može računati na Antu Rebića, Andreja Kramarića i Dejana Lovrena koji se oporavljaju od ozljede, a reprezentaciji se naknadno priključio Ivan Rakitić.

Ante Rebić Hrvatska Argentina
1/6

No izborniku stiže sjajna vijest iz Njemačke. Naime, Ante je počeo trenirati s loptom. Igrač Eintrachta još uvijek osjeća bolove u trbušnom zidu pa ne radi punom snagom. 

– Antin oporavak napreduje, ali ne znam kada će biti potpuno spreman. Jako je sretan zbog toga. Nadam se da će njegov povratak biti vrlo skoro, nedostaje nam njegova osobnost i igračka klasa – rekao je novi trener frankfurtskog kluba Adolf Hütter.

>> Pogledajte Hrgovićev ulazak u ring uz Thompsona koji je pjevao Geni, geni kameni

Komentara 5

Avatar tituš
tituš
08:55 10.09.2018.

Adolfe, šalji nam Antu!

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
08:50 10.09.2018.

Novi trener Adolf Hütter ima zanimljivo ime.

Avatar Diavolo
Diavolo
15:20 10.09.2018.

Vraca se Klempo Objavio vlist

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije