Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Sjajna večer Hrvata: Bogdanović, Bender i Žižić dvoznamenkasti

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
17.03.2019.
u 10:04

Bogdanović je na samom kraju utakmice promašio tricu za pobjedu nakon što je sedam sekundi prije kraja igrač Denvera Paul Millsap položio za konačnih 102-100

Sva tri hrvatska košarkaša, koji su nastupili sinoć u NBA ligi, ubilježili su dvoznamenkasti učinak u koševima. 

Denver Nuggetsi su kod kuće pobijedili Indiana Pacerse sa 102-100, a za goste je Bojan Bogdanović za 32 minute igre imao 16 poena (šut 5-12, trice 0-5), 6 skokova i 2 asista.

>> Pogledajte kakvim se poslom bavi košarkaš Hermes Analitice

Bogdanović je na samom kraju utakmice promašio tricu za pobjedu nakon što je sedam sekundi prije kraja igrač Denvera Paul Millsap položio za konačnih 102-100. Denver je predvodio Srbin Nikola Jokić s 26 poena, 7 skokova i 5 asistencija. 

Phoenix Sunsi su slavili kod New Orleans Pelicansa sa 138-136, a Dragan Bender je za 34 minute igre upisao 13 koševa (šut 6-9), 5 skokova i asist. Dallas Mavericksi su doma bili bolji od Cleveland Cavaliersa sa 121-116, a za goste je Ante Žižić za 31 minut igre imao 11 poena (šut 4-5), 5 skokova i 3 asista.

Za Dallas nije nastupila slovenska senzacija Luka Dončić, ali je zato legendarni Nijemac Dirk Nowitzki postigao 10 poena i stigao na samo četiri poena od šestog mjesta ljestvice strijelaca NBA lige kojeg drži Wilt Chamberlain.

Prvaci Golden State Warriorsi su pobjedom nad Oklahoma Cityjem (110-88) osigurali doigravanje. Stephen Curry (33) je bio najbolji u 47. pobjedi Warriorsa u sezoni, a to znači da su u playoffu jer ih na Zapadu devetoplasirani Sacramento s 33 pobjede više ne može stići. Momčadi iz Oaklanda to je sedmi uzastopni plasman u doigravanje.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije