Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična forma

Sjajna Ana Konjuh pomela s terena bivšu prvu igračicu svijeta

Ana Konjuh
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.06.2017.
u 19:15

Anu u osmini finala čeka druga nositeljica turnira, 19. igračica svijeta Anastasija Sevastova iz Latvije.

Ana Konjuh u odličnoj je formi. Nakon što je prošli tjedan došla u polufinale Hertogenboscha, s odličnim igrama nastavlja i na WTA turniru u Mallorci.

U drugom kolu pomela je s terena bivšu prvu igračicu svijeta Viktoriju Azarenko. Dubrovčanka je dvostrukoj osvajačici Grand Slama prepustila svega četiri gema i pobijedila 6:1, 6:3.

Prvi set Konjuh je odigrala briljantno, susret je otvorila s 5:0, da bi nakon samo 27 minuta igre povela 1:0 u setovima. U drugom je povela 4:1, onda ipak izgubila i svoj servis, ali nakon toga još jednim breakom potvrdila je prolaz u treće kolo.

Za pobjedu joj je bilo potrebno sat i 15 minuta igre.

Spomenimo da se Azarenko na ovom turniru vratila nakon duže stanke, prvo zbog ozljede, a zatim je rodila sina, ali na povratničkom turniru nije mogla ništa protiv hrvatske tenisačice.

Anu u osmini finala čeka druga nositeljica turnira, 19. igračica svijeta Anastasija Sevastova iz Latvije. Njih se dvije dosad još nisu sastale...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije