Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od transfera

Široki Brijeg demantirao: Ne pregovaramo sa Šimunićem

Josip Šimunić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
10.12.2014.
u 19:48

- Joe Šimunić bi nam dobro došao jer se radi o vrhunskom nogometašu. Ipak, mi s njim nismo u pregovorima i sve što ste pročitali na tu temu su čista nagađanja

Iako se već neko vrijeme govori kako će Josip Šimunić ove zime zaključiti igračku karijeru i otići u mirovinu, posljednjih dana piše se o interesu Širokog Brijega za braniča Dinama. Ipak, to je danas demantirano.

- Joe Šimunić bi nam dobro došao jer se radi o vrhunskom nogometašu. Ipak, mi s njim nismo u pregovorima i sve što ste pročitali na tu temu su čista nagađanja, rekao je sportski direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić za Dnevnik.ba.

>>Šimunić neće u mirovinu nego će potpisati za Široki Brijeg?

Komentara 4

TT
tik tak
21:48 10.12.2014.

Šimunić je zadužio Dinamo kao rijetko ko pa bi Mamić za njega trebao pronaci nekakvu funkciju u klubu!!!!

Avatar comandante
comandante
07:56 11.12.2014.

Šteta, vodite ga

MH
mrtav-hladan
21:37 10.12.2014.

Čovjek ima problema sa hrvatskim jezikom Naučio je samo dizat ruku u zrak i par hrvatskih bezobrazluka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije