Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FERGIEJEV IZBOR

Sir Alex jednom je pogriješio! Drugi put valjda neće

Sir Alex Ferguson
Foto: PA/Pixsell
23.04.2014.
u 10:19

Posljednju riječ tko će biti novi trener 'crvenih vragova' imat će opet sir Alex Ferguson. Legendarni Škot jednom je pogriješio. Navijači Uniteda moraju se nadati da drugi put neće.

Sir Alex Ferguson na klupi Manchester Uniteda bio je 26 godina, a kada je na kraju prošle sezone odlazio, njegova je odluka bila da nasljednikom proglasi sunarodnjaka Davida Moyesa.

50-godišnji Škot nije se pokazao kao najsretnije rješenje za klupu 'crvenih vragova' i nakon nešto više od 11 mjeseci dobio je otkaz.

Moyesa će do kraja sezone na klupi zamijeniti Ryan Giggs, dok će u potragu za trener United krenuti na kraju sezone.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Uz Giggs, koji se spominje i kao dugoročna opcija, najizgledniji kandidati za trenera Manchestera su Louis van Gaal i Carlo Ancelotti.

A prema pisanju gotovo svih engleskih medija posljednju riječ tko će biti novi trener 'crvenih vragova' imat će opet sir Alex Ferguson. Legendarni Škot jednom je pogriješio. Navijači Uniteda moraju se nadati da drugi put neće.

>> Keane: Moyes nije dobio pravu šansu, a igrači neka se srame
>> Izgubio sve, a uzeo 12 milijuna eura!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije