Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA U KANADI

Sipe Miočić borit će se u kavezu protiv Roya Nelsona!

Stipe Miočić
22.05.2013.
u 22:49

Miočić je na tom eventu već imao zakazanu borbu, kao protivnika namijenili su mu Sou Paleleija, ali sada je došlo do iznenadne promjene.

Stipe Miočić borit će se 15. lipnja u Kanadi protiv Roya Nelsona. Odlučeno je tako nakon pretumbacija u rasporedu.

UFC se našao iznenada u problemima nakon što je Renan Barao u ponedjeljak nakon dodatnog liječničkog pregleda ipak shvatio da se neće moći boriti u glavnom meču večeri na eventu UFC 161 koji je na rasporedu 15. lipnja u Kanadi te su Dana White i suradnici zbog toga odlučili napraviti neke izmjene.

Miočić je na tom eventu već imao zakazanu borbu, kao protivnika namijenili su mu Sou Paleleija, ali sada je došlo do iznenadne promjene te će se američko-hrvatski borac suprotstaviti trenutno jednom od najboljih teškaša na svijetu. Borit će se protiv Roya Nelsona!

Nelson iza sebe ima iznimno lijepi niz pobjeda, u čak tri posljednja meča slavio je nokautom u prvim rundama, a da kojim slučajem Mark Hunt nije dobio svoju vizu za ulazak u SAD, vrlo vjerojatno bi ga upravo Nelson zamijenio u njegovom meču protiv Juniora dos Santosa.

Još uvijek nije poznato što će se dogoditi s Paleleijem, je li u potpunosti uklonjen s popisa borbi ili će i njemu biti određen novi protivnik.

Miočić iza sebe devet pobjeda i jedan poraz, a on se dogodio upravo u posljednjem nastupu kad ga je u Engleskoj tehničkim nokautom pobijedio Stefan Struve.

Na UFC-u 161 nastupa također Igor Pokrajac, ali u njegovom meču nije bilo izmjena te se i dalje bori protiv Ryana Jimmoa.

>> \'Želim pomirisati i sisati njegovu krv!\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije