Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europsko prvenstvo

Sinkovići izborili polufinale, bili su uvjerljivo najbrži

Valent i Martin Sinković
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
31.05.2019.
u 10:36

Utrku su završili s vremenom 6:37.48, što je ujedno bilo i najbolje vrijeme kvalifikacija

Braća Valent i Martin Sinković plasirali su se u petak u polufinale dvojca bez na Europskom prvenstvu koje se održava u Luzernu s najboljim vremenom kvalifikacija.

Sinkovići su u svojoj kvalifikacijskoj skupini bili uvjerljivo najbrži. Utrku su završili s vremenom 6:37.48. To je ujedno i najbolje vrijeme kvalifikacija jer su u prvoj kvalifikacijskoj skupini najbrži bili Rumunji Marius Vasilis Cozmiuc i Ciprian Tudosa (6:37.610), a u drugoj Srbi Miloš Vasić i Martin Mačković (6:41.990).

Polufinale je na rasporedu u subotu u 11:29 sati.

 

Komentara 1

Avatar dkoor
dkoor
12:23 31.05.2019.

Svaka čast, poznavajući vaš kvalitet, nadamo se medalji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije