Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA PRIČA

Nogometaš Cityja (22): Prekidam karijeru jer neću preživjeti ako nastavim igrati

Sinan Bytyqi
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
24.11.2017.
u 23:30

- Liječnici mi nisu davali izglede da ću preživjeti ako nastaviti igrati nogomet. No, ako prestanem, šanse da mi srce prestane kucati su tek jedan posto - rekao je Bytyqi.

Nada Manchester Cityja Sinan Bytyqi u 22. godini morao je prekinuti karijeru zbog problema sa srcem.

Ovaj Kosovar u City je stigao 2014. iz austrijske Admire, no priliku u prvoj momčadi nikad nije dobio, već je igrao na posudbama u Cambuuru i Go Ahead Eaglesima. Sa zadnjim danom prošle godine vraćen je na Etihad, no igrao je za U-23 momčad građana, piše Goal.

- Liječnici mi nisu davali izglede da ću preživjeti ako nastaviti igrati nogomet. No, ako prestanem, šanse da mi srce prestane kucati su tek jedan posto - rekao je Bytyqi.

Ovaj ofenzivni veznjak igrao je za mlađe uzraste Austrije, dok je u kvalifikacijama koje su za nama na tri utakmice ostao na klupi Kosova.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije