Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORI SE

Sin kultnog hrvatskog pjevača otišao u Poljsku trbuhom za kruhom

Vilibald Vuco
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
03.02.2020.
u 11:55

Vilibald je igrao u mlađim kategorijama Hajduka, a nakon toga je bio u Stupniku, Rudešu, drugoj momčadi španjolskog Alavesa te Hrvatskom dragovoljcu. Igra na poziciji braniča i veznjaka.

Nogometaš Vilibald Vuco (23), sin poznatog hrvatskog pjevača Siniše Vuce, otišao je u Poljsku, gdje će se pokušati izboriti za ugovor.

Vuco je na probi u tamošnjem prvoligašu Koroni iz Kielcea koji se nalazi na 14. mjestu poljske Ekstraklase.

Kako pišu poljski mediji, mlađi Vuco odigrao je 90 minuta u pripremnoj utakmici Korone i drugoligaša Radomiaka (3:5).

Vilibald je igrao u mlađim kategorijama Hajduka, a nakon toga je bio u Stupniku, Rudešu, drugoj momčadi španjolskog Alavesa te Hrvatskom dragovoljcu. Igra na poziciji braniča i veznjaka.

Vilibaldov otac Siniša osebujni je pjevač koji iza sebe ima popriličan broj sljedbenika i među njima kultni status. Sinišini beskompromisni verbalni diskursi su bez premca.

– Otac mi samo kaže da se koncentriram na nogomet i da se držim samo tih tema. Naravno da mi daje savjete i kaže da se ne opterećujem – rekao je svojedobno Vilibald za tjednik Max! Cijeli intervju s njim pročitajte ovdje.
 

Ključne riječi

Komentara 14

ZC
zorro.cz
13:59 03.02.2020.

i on je tebi kultni pjevač? imam 52 godine i kad sam prvi put čul par tonova njegove neke pjesme, upitah se: "a di ja to živim?"...

ŠT
ŠtoReći
17:18 03.02.2020.

trbuhom za kruhom ... pomislio sam pere posuđe, mete , čisti, a mali trči za balunom...

Avatar mrkyyy
mrkyyy
15:10 03.02.2020.

Šokantna vijest. Nogometaš otišao igrati u strani klub. Katastrofa neviđena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije