Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMAĆI TEREN

Sin Arkana i Cece boksat će protiv Hrvata u Beogradu: 'Što više poželjeti'

Veljko Ražnatović
Foto: Instagram/Veljko Ražnatović
1/3
10.05.2019.
u 13:32

Ražnatović je 22-godišnjak koji u profesionalnoj karijeri ima šest borbi i u svakoj je slavio

Petar Mrvalj hrvatski je boksač iz Čapljine, a rođen je u Metkoviću. Ovaj 26-godišnjak u profesionalnoj karijeri upisao je 19 borbi, u devet je slavio, a u deset je izgubio od protivnika. 

Idući meč Mrvalju će biti veliki izazov jer će se boriti protiv Veljka Ražnatovića i to u njegovu rodnom Beogradu u dvorani ''Ranko Žeravica''. 

Ražnatović je 22-godišnjak koji u profesionalnoj karijeri ima šest borbi i u svakoj je slavio, a za samu borbu je poručio: 

– Debi u rodnom gradu, rival mi je Hrvat, što mogu više poželjeti. Spremam se pakleno. Boks je moj život! Imam sreću raditi s najboljim trenerima i vjerujem da ću oduševiti beogradsku publiku i prikazati se u najboljem svjetlu – rekao je Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana i pjevačice Cece

– Petar je opasan i agresivan. Već se borio s našim borcima Markom Nikolićem i Miljanom Rovčaninom. U međuvremenu je napredovao, ima priličan broj pobjeda, posljednji meč je također riješio u svoju korist. Poštujem ga, ali se nadam da će biti četvrti borac kojeg ću nokautirati – zaključio je Ražnatović. 

Borba je na rasporedu 31. svibnja

>>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Komentara 24

GR
gruzija
14:38 10.05.2019.

Najvaznije da boksa Hrvat protiv Srbina , vi novinari ste odvratni ljudi imaju imena i prezimena i bave se sportom koji kao spaja ljude a vi novinari sve to bacate u smecde

SE
serđo12
14:10 10.05.2019.

Ma nema veze sto se raspada mirovinski i sto mladi bjeze van,glavno da naš boksa protiv Arkanovog sina !

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:03 10.05.2019.

Neki bi za par tisuca eura i mater prodali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije