Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KICKER

Šimunić opet najbolje ocijenjen Hrvat

24.11.2008.
u 14:10

Njemački sportski magazin Kicker najboljim je hrvatskim nogometašima u 14. bundesligaškom kolu proglasio Joea Šimunića i Ivana Rakitića.

Obojica su nogometaša ocijenjeni sa 2,5, Šimunić za gostujuću pobjedu Herthe kod Bochuma (3:2), a Rakitić za domaći trijumf (3:1) Schalkea nad Borussijom iz Mönchengladbacha.

Iako je zabio odlučujući pogodak i to vrlo atraktivno u sjevernonjemačkom derbiju između HSV-a i Werdera na hamburškoj Nordbank Areni (2:1 za HSV), Ivica Olić, po Kickeru, nije zaslužio više od prosječne trojke. Bila je to i najbolja ocjena kod HSV-a (Diego i Wiese u Werderu ocijenjeni su s najviših 2,5) u prilično nekvalitetnom dvoboju, barem kad su Kickerovi kriteriji u pitanju.

Mladen Petrić dobio je prolaznu četvorku.

Uvjerljivo su najgore prošli Hrvati u Energieju iz Cottbusa. Za gostujući 4:1 poraz kod Bayerna u Münchenu čak su sedmorica Prašnikarovih nogometaša "nagrađena" katastrofalnim šesticama. Među njima su Ivan Radeljić i Stiven Rivić.

Najbolje je u prošlom kolu ocijenjen Bayernov veznjak Franck Ribery i to savršenom jedinicom. Za pola ocjene slabiji je dojam ostavio bosansko-hercegovački reprezentativac Vedad Ibišević, iako je u Hoffenheimovoj pobjedi kod Kölna upisao dva pogotka i asistenciju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije