Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA PROBLEMA Branič negirao pad forme posljednje linije

Šimunić: Obrana ne pliva, nismo zaboravili igrati

simu-txt.jpg
import
26.05.2008.
u 15:36

Joe Šimunić otklonio je sumnje onih koji vjeruju kako se obrana hrvatske reprezentacije preko noći 'pokvarila'. No, na Kantridi smo vidjeli mnogo loših dodavanja obrane, Šimunić je loptu slao u noge napadačima, Pranjić činio premalo na lijevom boku, Dario Šimić (koji je ušao u drugom dijelu) gubio je lopte, Ćorluka dodavao netočno petom pred vlastitim šesnaestercem...

"To novinari tvrde da obrana pliva. Ja još uvijek tvrdim da se obrana igra s deset igrača i vratarom na golu. Ima mjesta za popravke, ali ne bih se složio da smo preko noći postali loši. Nismo zaboravili igrati nogomet. Uvjeren sam da ćemo za sljedeću nedjelju, kada se susrećemo s Austrijancima, sve biti na svome mjestu", izjavio je Šimunić.

Josip je u ponedjeljak prijepodne bio u Krapini na pregledima koje propisuje Uefa. Dojam je sljedeći: "Rekli su mi da imam dobro srce." No, osim vatrenog srca, visoki branič ima problema s trbušnim zidom. Ništa, srećom nije puklo, stisnut će zube i popodne odraditi trening. Želja je jača od problema.

"Svejedno mi je gdje igram, jesam u vezi ili u obrani, lijevo, desno, u sredini. Ma makar i na klupi. Velika je čast biti ovdje. Za nekog drugog to možda nije, ali ja nisam taj", dodao je zagonetno Šimunić.

Kratko je komentirao i suparnike: "To što se priča o njemačkoj bahatosti, ja takve izjave nisam nigdje vidio. Jasno je da neki igrači žele preko medija stvarati pritisak protivnicima, ali na nas to neće utjecati", zaključio je Joe.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije