Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmijao sve

Snimka postala hit: Pogledajte kako je Neuer sam sebe napucao loptom u glavu

Manuel Neuer
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
09.10.2016.
u 10:19

Bila je to lagana utakmica za aktualne prvake svijeta, potpuno su nadigrali goste i njihov vratar Manuel Neuer nije imao previše posla.

Nogometaši Njemačke bili su uvjerljivi u drugom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i kod kuće pobijedili Češku sa 3:0. Bila je to lagana utakmica za aktualne prvake svijeta, potpuno su nadigrali goste i njihov vratar Manuel Neuer nije imao previše posla.

Ipak, popularni čuvar mreže uspio je doći u središte pozornosti, jedan video postao je hit na društvenim mrežama. Naime, u 86. minuti utakmice lopta je nakon prekida završila iza gol-linije, a on ju je napucao u mrežu misleći da će mu se odbiti u ruke. Međutim, lopta je vratar njemačke pogodila u glavu i nije puno trebalo da se snimka toga počne širiti internetom.

Komentara 1

LI
liliZG
11:05 10.10.2016.

"Simka postala hit".. da li ste možda mislili na snimku??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije