Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priča se...

Šime Vrsaljko već će ove zime iz Sassuola u Juventus

Vrsaljko
Foto: sassuolocalcio.it
04.12.2014.
u 15:06

Talijanski prvak spreman je ponuditi Sassuolu četiri milijuna eura

Šime Vrsaljko blizu je prelaska u Juventus, tvrdi Sportmediaset. Hrvatskog nogometaša, koji igra za Sassuolo od ovog ljeta, Juventus prati već dosta dugo.

Kada je iz Genoe ljetos prešao u Sassuolu, talijanski mediji pisali su da je taj transfer samo korak bliže Juventusu jer su ta dva kluba u jako dobrim odnosima.

Talijanski prvak spreman je ponuditi Sassuolu četiri milijuna eura kako bi već u siječnju doveo Vrsaljka, koji ove sezone igra odlično za desetu momčad Serije A.

>>Vrsaljko: Nismo se bojali Argentine, a Agüero mi tvrdi da nije igrao rukom

Komentara 2

JT
jtpm
17:07 04.12.2014.

Vrsaljko je vec sada bolji od Srne a moze igrati i lijevog bocnog. Nedostaje mu onaj zadnji pogled ,pa cesto ubacuje nasumce u sesnajsterac.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
23:33 04.12.2014.

lijevog bocnog da ali beka ne, bravo sime

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije