Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATIO SE U REPREZENTACIJU

Šime Vrsaljko: Nije sve negativno, pobijedit ćemo u iduće dvije utakmice

Ljubljana: Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko nogometno prvenstvo između Slovenije i Hrvatske
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/17
24.03.2021.
u 23:17

- Nije lijepo izgubiti, ali vidjela se razlika u kvaliteti - kaže Vrsaljko

Hrvatska nogometna reprezentacija razočarala je na početku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Vatreni su u Ljubljani poraženi od Slovenije s 1:0.

- Dobro smo ušli u utakmicu, imali smo kontrolu. Ulazak u kvalifikacije je bitan, ali izgubili smo. Oni su nam zabili iz polušanse. Nije lijepo izgubiti, ali vidjela se razlika u kvaliteti. Po meni nije sve negativno, siguran sam da ćemo pobijediti u iduće dvije utakmice - rekao je Šime Vrsaljko za Novu TV te dodao:

- Radili su razliku na odbijene lopte, bili su agresivni i tu nas iznenadili. Kad god bismo došli u završnicu oni su se branili s 11 igrača. No, to nije alibi, pobijedili su nas.

Vrsaljko se nakon 28 mjeseca pauze zbog ozljeda vratio u reprezentaciju, koliko mu to znači?

- Puno mi znači, velika satisfakcija za mene. Sretan sam što se mogu vratiti u reprezentaciji i dok mogu uvijek ću biti na raspolaganju Hrvatskoj.

Utakmicu je prokomentirao i vratar Dominik Livaković.

- Dobro smo krenuli, ali malo nas je presjekao taj gol. Kasnije smo pokušavali, ali oni su se dobro branili.

Opisao je situaciju kod gola.

- Nekoga je od naših dirala i otišla u gol.

Hrvatska u subotu dočekuje Cipar, a potom u utorak i Maltu. Obje utakmice igraju se na Rujevici.

- Moramo pobijediti ove dvije sljedeće utakmice. Nemamo više pravo na kiks, nadam se da će u idućim susretima biti bolje. Nije nas išlo, ali sada moramo dignuti glave i pokušati pobijediti. I danas smo bili izraziti favoriti, ali nismo uspjeli. Moramo u svakoj utakmici davati 100 posto i to je jedini put.

Komentara 2

Avatar tomas_R
tomas_R
12:18 25.03.2021.

Slab je Vrsaljo na krilu usporavao napad i dozvolio da se suparnik organizira u obrani umjesto da brzim kontrima upada iza ledja slovencima i hrani napad centarsutima on stane na loptu i trazi tko ce mu prici . nevidim nista dobro . A dalic se oslanja na igrace a nezna sloziti Strategiu ima on puno uciti od Biscana , Mamica i Bjelice.Kek mu je pokazao Razliku qualitet .

MA
Marsi
23:40 24.03.2021.

Daleko je Vrsaljko od Srne....................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije