Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi nove izazove

Pep Guardiola i Napoli u siječnju žele dovesti hrvatskog reprezentativca

Lovren i Vrsaljko
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
29.11.2017.
u 12:35

Marca navodi da je Vrsaljko nedavno razgovarao sa čelnicima Atletica, te da im je kazao da traži nove izazove i da želi napustiti klub.

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko (25), prema pisanju španjolske Marce, navodno želi napustiti Atletico Madrid, a za njega veliki interes pokazuju Napoli i Manchester City, koji bi ga željeli dovesti već u zimskom prijalaznom roku.

 Vrsaljko je u Atletico stigao u ljeto 2016. godine iz Sassuola, te ga ugovor sa španjolskim prvoligašem veže do ljeta 2021.

Vrsaljko u Atleticu na poziciji desnog braniča dijeli minutažu sa 32-godišnjim Juanfranom. Marca navodi da je Vrsaljko nedavno razgovarao sa čelnicima Atletica, te da im je kazao da traži nove izazove i da želi napustiti klub.

Lovren i Vrsaljko
1/5

 I dosad je bilo zanimanja za hrvatskog braniča, ali je Atletico odlučno odbijao sve ponude. No, sada je situacija drugačija, jer, kako tvrdi Marca, Vrsaljko želi napustiti klub, a Napoli i Manchester City su jako zainteresirani da ga vide u svojim redovima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije