Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE NIŠTA ZAMJERIO JOSHUI

Simbol Ukrajine poručio Rusima: Putin je obični slabić i to se može vidjeti, otvorite oči

Oleksandr Usyk v Anthony Joshua - WBA, WBO and IBF heavyweight world title
Andrew Couldridge/REUTERS
23.08.2022.
u 18:46

'U ratu sam izgubio 4-5 kg i molio Boga da me ne ubiju i da ja ne moram nikoga' rekao je poznati borac i novi/stari šampion.

U velikom boksačkom spektaklu u Saudijskoj Arabiji, najbolji svjetski teškaši ukrstili su rukavice i podijelili ravnopravno nagradni fond od 150 milijuna dolara.

Oleksandr Usik i Anthony Joshua ponudili su obožavateljima još jednu vrhunsku borbu u kojoj je Ukrajinac obranio pojas i opravdao mišljenje da je prvi boksač današnjice. 

- Razumijem Joshuu, imam samo poštovanje prema njemu. Bio je malo frustriran, ponijele su ga emocije. Čak je bio i neugodan prema nekima iz mojeg tima, ali sve je to u žaru borbe. Želim ostati ponizan - poručio je Usik na press konferencije poslije meča. 

- Zahvaljujem Bogu što pojaseve nosim u Ukrajinu, ovo je pobjeda za moj narod. Ljudi podcjenjuju Ukrajinu i ono što se događa u njoj, ali otvorite oči i pogledajte što se tamo događa. Putin je slabić, mislim da to svi mogu vidjeti. Misli da je snažan, ali da je to stvarno tako, onda ne bi morao ovo raditi. On je pravi slabić! - ustvrdio je ukrajinski boksač.

Inače, Usik je jedno vrijeme bio na frontu u Ukrajini, ali se povukao zbog priprema za borbu protiv Britanca.

>> Pogledajte Mike Tyson šokirao: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

Komentara 3

OP
opstanak
07:32 26.08.2022.

Kariera na prvom mjestu! A kariera na zapadu! Vrlo neugodno.

NE
neznam1991
21:33 25.08.2022.

Ukrstili rukavice.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:32 25.08.2022.

Treba mu Fedora poslat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije