Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI VLASNIK

Oglasio se Berlusconi: To s Kalinićem nije dobro, već sam to govorio

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
02.02.2018.
u 08:43

- Ne slažem se s taktikom sa samo jednim napadačem. Milan je 30 godina igrao u formaciji s dva napadača i to nam je donosilo naslove.

Bivši predsjednik Milana Silvio Berlusconi gledao je u srijedu utakmicu s Lazijom (0:0) u prvom susretu polufinala talijanskog kupa. Nije zadovoljan formacijom u kojoj crno-crveni igraju.

- Ne slažem se s taktikom sa samo jednim napadačem. Milan je 30 godina igrao u formaciji s dva napadača i to nam je donosilo naslove. Mislim da je igra s jednim napadačem kao što je protiv Lazija bio Kalinić nedostatak za Milan. Već sam to govorio, ali nitko me ne sluša - rekao je Berlusconi.

- Najbolje je igrati s dva napadača i razigravačem iza njih. Bonaventura je dobar igrač, a Suso može biti odličan drugi napadač. Teško je kad se napadač bori s dvojicom braniča. Gledao sam utakmice u kojima je Milan jedva pucao po golu.

Bivši talijanski premijer otkrio je kako je motivirao momčad dok je bio predsjednik kluba.

- Trudio sam se prije svake utakmice doći u svlačionicu i ohrabriti momčad. Rekao sam im broj golova koji moraju postići i to ih je motiviralo. Nogometna momčad mora biti poput obitelji, a predsjednik kluba je otac te obitelji. Preporučio bih svima da slijede ovaj moj primjer - zaključio je 81-godišnji Berlusconi koji je više od 30 godina bio vlasnik Milana.

Komentara 1

ME
MejaCity
11:55 02.02.2018.

tako je dobro i kaže,a zato i jesu tamo di jesu odkad je on otišao..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije