Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavilo tužiteljstvo

Šibenski navijač u istražnom zatvoru jer je 'fizički napadao ostale navijače s hrvatskim obilježjima'

Hrvatski navijači, huligani, Hrvatska - Češka
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/15
14.07.2016.
u 13:47

Zamjenica općinske državne odvjetnice je nakon ispitivanja osumnjičenika od suca istrage zatražila da mu odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka i ponavljanja kaznenog djela.

Zbog izazivanja nereda na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj sudac istrage šibenskog Županijskog suda odredio je jedomjesečni istražni zatvor uhićenom 20-godišnjaku kojemu će i nakon izlaska iz zatvora, barem tijekom istrage, biti zabranjeno posjećivanje svih sportskih utakmica, natjecanja i događanja.

Šibensko općinsko državno odvjetništvo izvijestilo je da je u utorak priveden 20-godišnjak osumnjičen da je 17. lipnja na stadionu Geoffroy Guichard u Saint–Etienneu fizički napadao ostale navijače s obilježjima hrvatske reprezentacije i poticao ih na nasilje.

Zamjenica općinske državne odvjetnice je nakon ispitivanja osumnjičenika od suca istrage zatražila da mu odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka i ponavljanja kaznenog djela.

Sudac istrage mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke dok mu je zbog opasnosti od ponavljanja nedjela, "odredio mjere opreza zabrane napuštanja boravišta, Županije šibensko-kninske i Republike Hrvatske te zabrane posjećivanja svih sportskih utakmica, natjecanja i događanja", izvijestilo je tužiteljstvo.

Komentara 8

SO
sonce
14:14 14.07.2016.

Objavite kompletne podatke, da ljudi znaju tko je ta osoba.

ZO
zoom
14:21 14.07.2016.

hoćemo sliku i ime tog ološa! također i ostalih huligana koji su napadali reprezentaciju i navijače!!!!

DU
Deleted user
14:15 14.07.2016.

Imena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije