Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPAD NA RUJEVICI

Šibenik skoro srušio jako lošu Rijeku: 'Šteta, htjeli smo pobjedu i uzeti sva tri boda'

Slaven Belupo i Šibenik sastali se u 4. kolu SuperSport HNL-a
Matija Habljak/PIXSELL
18.09.2022.
u 18:35

Nitko se ne sjeća kad je Rijeka bila ovako blijeda i bezidejna...

Rijeka i Šibenik su podijelili bodove u 10. kolu SuperSport HNL-a na Rujevici (0:0). 

Domaća ekipa je potvrdila da se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi i nikako da upišu drugu pobjedu ove sezone. Trener Cosmi će imati pune ruke posla kako bi podigao momčad jer situacija je jako loša.

Šibenik se većinom utakmice branio, no na kraju su mogli uzeti i sva tri boda, Ivan Dolček je u sudačkoj nadoknadi pogodio stativu.

- Završilo je neriješno i moramo biti zadovoljni, u prvo poluvrijeme smo ušli odlično, ne znam kako smo onda izgubili kontrolu. Imali smo dobre situacije preko Dolčeka, moramo popraviti realizaciju velikih šansi. Šteta za ekipu što nismo uzeli sva tri boda. Htjeli smo osvojiti sva tri boda, ali idemo u iducu utakmici, moramo biti zadovoljni i težimo idućim ciljevima. Radimo na ofenzivnom segmentu, radimo na balansu, trebamo kvalitetu. Imali smo danas dobre situacije. - rekao je trener Damir Čanadi.

Vratar narančastih Lovre Rogić bio junak utakmice, obranio je nekoliko opasnih pokušaja Rijeke.

- Jako teška utakmica, znali smo sto nas čeka u Rijeci. Na početku nismo dobro stajali, na kraju smo mogli čak i pobijediti. Što se tiče bodova, jako smo zadovoljni, ipak nam otišlo dosta igrača. Do sada smo gradili igru na obrani, sada se okrećemo prema naprijed. Čestitam kolegi Labroviću na izvrsnoj utakmici. - istaknuo je Lovre Rogić.

Standings provided by SofaScore
 

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije