Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvaranje momčadi

Sheffield Wednesday želi Klasnića u svojim redovima

\'Bolton Wanderers\' Ivan Klasnic celebrates after scoring against Queens Park Rangers during their English Premier League soccer match at Loftus Road in London August 13, 2011.   REUTERS/Dylan Martin
Reuters
21.05.2012.
u 14:54

Nakon što mu nije obnovljen ugovor s Boltonom, treneri engleskih klubova i više su nego zainteresirani za bivšeg hrvatskog reprezentativca.

Trener engleskog kluba Sheffield Wednesdaya Dave Jones želi početi pregovore s bivšim hrvatskim reprezentativcem Ivanom Klasnićem. Klasniću nije obnovljen ugovor u Boltonu za koji je igrao i čiji je bio najbolji strijelac pa trenutačno traži novi klub.

Dave Jones ima namjeru okupiti momčad koja bi trebala pobjeđivati u Premijernoj ligi koju su izborili ove sezone. Klub je 2010. godine prodan tvrtki Milana Mandrića, američko-srpskog biznismena, te je Jonesu na raspolaganju velik budžet za stvaranje kvalitetne momčadi.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
20:39 22.05.2012.

\"Dave Jones ima namjeru okupiti momčad koja bi trebala pobjeđivati u Premijernoj ligi koju su izborili ove sezone\" _________________________________________________________________________ Draga novinarko, Sheffield Wednesday je prije dva tjedna izborio ulazak iz treće u drugu ligu. Ako već ne pratiš engleski nogomet,t, koristi bar google.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije