Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Sharksi slomili Chicago i uzeli mu prvo mjesto

San Jose
AFP
23.12.2009.
u 08:39

Hokejaši San Josea u izravnom su okršaju s Chicagom preuzeli prvo mjesto u Zapadnoj konferenciji američko-kanadske lige (NHL).

Sharkse je u United Centru do pobjede 3-2 predvodio njihov udarni dvojac, Joe Thornton i Dany Heatley, svaki je upisao po pogodak i asistenciju. Thornton se time učvrstio na prvome mjestu po učinku (golovi i asistencije). Trenutno ima 51 bod (10+41), četiri više od Mariana Gaborika iz New York Rangersa.

Na vratima San Josea je briljirao Jevgenij Nabokov s 45 obrana kojima je pomogao Sharksima da prekinu seriju Blackhawksa od četiri uzastopne pobjede.

Colorado je imao sve u svojim rukama protiv Anaheima. U drugu polovicu posljednje trećine je ušao s prednošću 2-0, a onda je sve prosuo. Scott Niedermayer, Dan Sexton i Ryan Getzlaf su režirali preokret, a kad je Avalanche izvukao i golmana, Ducksi su preko Todda Marchanta došli i do konačnih 4-2, uhvativši četvrtu pobjedu u posljednjih pet utakmica.

Švedski blizanci Daniel i Henrik Sedin bili su u glavnim ulogama u pobjedi svoga Vancouvera protiv Nashvillea (4-1). Svaki je bio autor po jednog pogotka i dviju asistencija. Canucksima je to bila sedma uzastopna domaća utakmica i peta pobjeda u tom razdoblju, čime su došli do osmog mjesta u Zapadnoj konferenciji.

NHL liga, utorak:

Colorado – Anheim 2-4

Vancouver – Nashville 4-1

Chicago – San Jose 2-3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije