Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ODLIČNE PREDSTAVE

Shaq: Ako mi ne budeš dao loptu, bježi od mene

Shaquille O\'Neal
AFP
04.11.2009.
u 09:15

U uvodne četiri utakmice nove NBA sezone nije se moglo na statističkim brojkama Shaquillea O'Neala zaključiti kako je pojačanje Cleveland Cavaliersa.

Taj 37-godišnji gorostas NBA lige imao je u ta četiri ogleda rekord po poenima od 12 poena i najviše 10 skokova u jednoj utakmici. Protiv Bostona je ostvario nategnuti "double-double" (10 plus 10), pa protiv Toronta 12 poena i sedam skokova, protiv Minnesote šest poena i sedam skokova i protiv Charlotte osam poena i pet skokova.

"Eksplodirao" je u utorak navečer kada je Cleveland kao domaćin svladao Washington 102-90, a Shaq je upisao 21 poen, osam skokova, tri asistencije i jednu blokadu.

Iz igre je gađao 7-9, a s linije slobodnih bacanja za njega odličnih 7-10.

- Uvijek sam govorio suigračima, ako mi ne budeš spustio loptu pod koš, bježi od mene. Ako je spustiš, skoro sa stopostotnom sigurnošću možeš razmišljati da je to koš - rekao je u šali Shaq nakon treće pobjede zaredom njegove momčadi.

Iako je po dolasku u Cleveland Shaq govorio da je došao u taj grad "isključivo pomagati LeBronu Jamesu", izgleda da će često morati i sam preuzimati odgovornost.

- Njegova dobra igra je ogromni plus za mene i sve u klubu. Trebamo ga takvoga - rekao je LeBron James, a nadovezao se trener momčadi Mike Brown.

- Rekli smo da je vrijeme za razigravanje Shaqa. Suigrači su me poslušali, a Shaq je sav posao odlično odradio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije