Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Sevilla u gradskom derbiju bolja od Betisa, Barca igrala s Huescom 0:0

Sevilla
Foto: Reuters/Pixsell
13.04.2019.
u 23:11

Vodeća Barcelona je u 'šarenom' sastavu odigrala 0-0 kod 'fenjeraša' Huesce

U gradskom derbiju 32. kola španjolske lige Sevilla je kao domaćin slavila protiv Betisa s 3-2 i ostala u igri za Ligu prvaka. 

Pogotke su za Sevillu dali El Haddadi (26), Sarabia (59) i Vazquez (64), dok su za Betis zabili Lo Celso (55) i Tello (82). Marko Rog je ušao u igru u 74. minuti za Sevillu, koja je došla na četvrto mjesto s dva boda više od Getafea, koji ima utakmicu manje. 

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad? 

Ranije je Atletico na Wandi pobijedio Celtu s 2-0 golovima Griezmanna (42) i Morate (72), te je ostala druga s devet bodova manje od Barcelone. Nikola Kalinić je ostao na klupi. 

Vodeća Barcelona je u 'šarenom' sastavu odigrala 0-0 kod 'fenjeraša' Huesce. 

Barca je ovu utakmicu započela u pričuvnom sastavu, bez najvećih zvijezda koje je trener Valverde odlučio odmarati za utakmicu Lige prvaka s Manchester Unitedom u utorak. Tako su od prve minute zaigrali Todibo, Murillo, Wagué, Aleña, Vidal, Puig, Malcom, Boateng i Dembélé.

A Espanyol je kod kuće nadjačao Alaves s 2-1. Pedrosa (19) i Laguardia (47ag) su pogodili za domaćina, a Calleri (56) za Alaves. 

Barcelona vodi sa 74 boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije