Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATEMATIČKI OSIGURALE

Sestre Williams prvi put na Mastersu parova

Sestre Williams
AFP
29.09.2009.
u 19:16

Sony Ericsson Championship, natjecanje najboljih ženskih teniskih parova na kraju sezone, prvi će put ugostiti američke sestre Serenu i Venus Williams.

Sestre su, objavili su u utorak iz WTA-a, i matematički osigurale nastup na turniru u katarskoj Dohi, koji će se igrati od 27. listopada do 1. studenoga. Učinile su to druge po redu, nakon zimbabveansko-američke kombinacije Cara Black/Liezel Huber. Traže se još dva para za popunu preostalih dvaju mjesta.

- Izuzetno nam je drago što smo izborile završni turnir parova. Volimo igru u parovima i izuzetno se dobro zabavljamo kada smo skupa na terenu. Ove smo sezone pokušale staviti naglasak na naše nastupe u parovima. Htjele smo nastupiti u Dohi - izjavila je Serena, koja je zasad također i među četirima od osam tenisačica u singl-turniru, uz Dinaru Safinu, Jelenu Dementijevu i Caroline Wozniacki.

Tijekom sezone sestre Williams osvojile su, igrajući u paru, tri Grand Slam turnira, sve osim Roland Garrosa. Također su trijumfirale u Stanfordu, pred svojom publikom. Tijekom karijere osvojile su deset Grand Slam naslova u dublu, pobijedivši u svih deset finala koja su igrale.

Osam najboljih igračica u pojedinačnoj konkurenciji, gledajući turnire najveće kategorije, te četiri najbolja para, borit će se u Dohi za raspodjelu nagradnog fonda u rekordnom iznosu od 4.55 milijuna dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije