Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evo idealnih 11

Šest milijuna glasova odredilo: Messi nije u Uefinoj momčadi godine!

Ronaldo, Messi, Ribery
Foto: DPA/PIXSELL
15.01.2014.
u 14:27

Ovo je bio rekordan odaziv anketi, a Cristiano Ronaldo je rekordni osmi put uvršten u momčad godine

Već 13. godinu zaredom Uefa putem službenih stranica bira idealnu momčad godine. Ove godine prikupljeno je više od šest milijuna i 300 tisuća glasova, a izbor glasača vrlo je zanimljiv.

Tako prvi put od 2003. godine Barcelona u momčadi godine nema predstavnika, a ovo je prvi put od 2007. godine da u njoj nije bilo mjesta za Lionela Messija!

Uefa je prije odredila 40 kandidata za momčad godine, među kojima je bio i Mario Mandžukić, a posjetitelji su onda glasali za svoje favorite.

Ovo je bio rekordan odaziv anketi, a Cristiano Ronaldo rekordni je osmi put uvršten u momčad godine. U njoj se nalaze i trojica debitanata, Neuer, Alaba i Reus, a prvi put Njemačka ima najviše predstavnika.

Navijači su odlučili da će momčad biti u formaciji 4-4-2, a ona izgleda ovako:

Manuel Neuer (Bayern) - Philipp Lahm (Bayern), Sergio Ramos (Real Madrid), Thiago Silva (PSG), David Alaba (Bayern) - Gareth Bale (Real Madrid), Marco Reus (Borussia), Mesut Özil (Arsenal), Franck Ribery (Bayern) - Zlatan Ibrahimović (PSG), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

>>VL pronašao Hrvata koji je bio uz Ronalda na dodjeli Zlatne lopte

Komentara 1

Avatar Rodnaldo
Rodnaldo
11:09 16.01.2014.

http://www.youtube.com/watch?v=0dFO8GGxTxs link za one koji su vidjeli ono što su htjeli. Barcelona nije smela dalje pa tako ni Mesi. Sudac je bio jednooki car među slijepima. Prva tri gola su neregularna. Što se čudite kad protiv Hrvatskih klubova dosude nepostojećieći penal. Iznenađen sam što nema Levandvskog kad već nije Mesi među prvih 11.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije