Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napoli pobijedio Milan

Šest golova i dva crvena kartona u Napulju, Santini promašio jedanaesterac

Ivan Santini
Reuters/Pixsell
27.08.2016.
u 23:12

Junaci u Napolijevoj pobjedi bili su Poljak Arkadiusz Milik i Španjolac Jose Callejon. Ivan Strinić nije nastupio za Napoli.

Nogometaši Napolija u sjajnom su dvoboju 2. kola Serie A pobijedili Milan 4-2 ostvarivši prvu pobjedu sezone.

Napoli je vodio 2-0, Milan je potom u izjednačio, da bi domaćin do kraja susreta zabio još dva gola za slavlje.

Junaci u Napolijevoj pobjedi bili su Poljak Arkadiusz Milik i Španjolac Jose Callejon. Poljak je zabio prva dva gola na utakmici u 18. i 33. minuti, a Callejon druga dva (74, 90+4), te bio asistent za drugi gol. Strijelci za Milan bili su Mbaye Niang (51) i Suso (55).

 Gosti su utakmicu završili s dva igrača manje. U 75. minuti je isključen Slovak Juraj Kucka, a dvije minute prije kraja i Niang. 

Ivan Strinić nije nastupio za Napoli.

Na ljestvici vodi Juventus sa šest bodova, dok je Napoli drugi sa četiri boda. Milan je 10. sa 3 boda.

Dodajmo kako je napadač Caena Ivan Santini promašio kazneni udarac u susretu 3. kola francuskog prvenstva protiv Bastije, međutim izvukli su ga suigrači ostvarivši pobjedu 2-0. Golove su zabili Julien Feret (64) i Herve Bazile (90+3). Santini je promašio kazneni udarac u 43. minuti.

Na ljestvici vode Guingamp i Nica sa po sedam bodova, PSG je treći s bodom i utakmicom manje, a po šest bodova imaju i Lyon, Caen i Metz.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije