Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNO OTVARANJE

Šerif ušutkao sve "nevjernike" pobjedom nad Šahtarom, Borussia prejaka za Bešiktaš

Champions League - Group D - Sheriff Tiraspol v Shakhtar Donetsk
GLEB GARANICH/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
15.09.2021.
u 21:01

Moldavci su bili uvjerljivi protiv Ukrajinaca i nisu im dopustili nimalo prostora za osvajanje tri boda.

Odigrane su prve dvije utakmice 1. kola po skupinama Lige prvaka, a pobjede su upisali Borussia Dortmund i Sheriff.

Njemački sastav je gostovao u Istanbulu gdje je, u sklopu skupine C, pobijedio Bešiktaš 2:1. Utakmica je riješena u prvom poluvremenu kada su postignuta oba pogotka. Prvo je Bellingham zabio u 20. minuti, dok je potom sve pripremio Haalandu koji je u nadoknadi prvog dijela zabio za 2:0.

Domaćin je smanjio kasno da bi ovaj dvoboj potpuno zakomplicirao. Javi Montero je zabio u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Na tom je ogledu Bellingham postavio rekord Lige prvaka, jer je postao najmlađi igrač u povijesti ovog natjecanja koji je zabio barem pogodak na dvije utakmice u nizu (njemu se računa posljednja iz prošle sezone i premijerna u ovoj). Bellingham je učinio takvo što s 18 godina i 78 dana te je dosadašnjeg rekordera Mbappea prestigao za sedam dana.

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida nije igrao za tursku momčad zbog ozljede desnog stopala, dok je na drugoj strani Marin Pongračić odigrao posljednjih dvadeset minuta za Borussiju.

U dvoboju skupine D moldavski Sheriff je kao domaćin svladao Šahtar 2:0. Podsjetimo kako je u zadnjem kolu kvalifikacija Sheriff izbacio hrvatskog prvaka Dinamo.

Početak natjecanja po skupinama Šerif je otvorio na sjajan način. Prvo je u 16. minuti fantastično reagirao Traore i volejom pogodio za 1:0. U 62. minuti je Yansane potvrdio slavlje moldavskog prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije