Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamalo incident

Sergio Ramos spriječio bijesnog Modrića da napravi kaos!

Luka Modrić i Sergio Ramos
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/7
27.08.2018.
u 09:16

Španjolski mediji raspisali su se o Modriću i tvrde da mu se Real osvećuje zbog toga što je želio otići u Inter.

Čudne stvari događaju se oko Luke Modrića ovoga ljeta. Najbolji igrač Svjetskog prvenstva u Rusiji zamalo je bio transferiran u Inter, ali je ipak ostao u Realu, što bi na kraju mogao i požaliti.

Naime, zasad je u nemilosti novog trenera Julena Lopeteguija, koji mu na terenu daje mrvice. Bilo je očekivati da Luka na početku sezone neće biti starter jer se zbog SP-a kasnije pridružio realovcima na pripremama, ali 13 minuta, koliko je jučer dobio, za takvog igrača je premalo.

>>Pogledajte kako je Modrić brižan otac

Španjolski mediji raspisali su se o toj situaciji i tvrde da mu se Real osvećuje zbog toga što je želio otići u Inter. A danas donose i priču da je Modrić sinoć zbog toga prvi put glasno poludio.

Nekoliko medija tvrdi da je bio iznimno ljutit kad je doznao da će ponovno biti na klupi, a Don Balon piše da je zamalo nastao kaos.

"Hrvat se mrštio kad je vidio da će ponovno biti na klupi, a Sergio Ramos morao ga je prije utakmice zaustaviti kad je ljutito krenuo po objašnjenje kod trenera Lopeteguija", piše Don Balon.

Španjolski mediji navode da Modrić nije jedini nezadovoljnik, s njim se na klupi mrštio i Thibaut Courtois, najbolji vratar SP-a. Ni njemu nije jasna trenerova ''politika''. Danas ujutro o cijelom slučaju oglasio se i trener Reala.

>>A što vi mislite o cijeloj situaciji, osvećuje li se Real Modriću? Odgovore možete dati u komentarima ili u anketi na dnu članka...

Luka Modrić i Sergio Ramos
1/6

Komentara 48

DU
Deleted user
10:21 27.08.2018.

Pa ne igra ni Varan. Može li neko povući paralelu.

ZO
zoranos
09:46 27.08.2018.

Don Balom piše ... pa dokle moramo čitate te gluparuje koje piše Španjolski Feral??? Da je pravde taj list bi bio odavno zagašen, jer postoji isključivo na lažnim i izmišljenim vijestima. Oni čak nisu niti satirički list - oni su jednostavno čista laž koja siluje pojam demokracije!

VE
večernjamaglica
09:55 27.08.2018.

Real namješta Ronaldu Zlatnu loptu.Svjesno ili nesvjesno??Asensio nije za prvih 11,a idiot ne želi igrati 4:4:2.Prvi jači protivnik,Real će imati velikih problema,a onda Luka ide u prvi plan.Ako ne,u zimskom roku nek spakira torbu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije