Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPUCAVANJE SE NASTAVLJA

Ramos provocira, napravio nešto što se nikako neće svidjeti Lovrenu

Ramos i Enrique
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
19.11.2018.
u 10:52

Kapetan Real Madrida i španjolske reprezentacije na Instagramu je lajkao fotografiju na kojoj Ramos stoji s ovogodišnjim naslovom Lige prvaka, a pored njega je namontiran Lovren u suzama.

Verbalni sukob Dejana Lovrena i Sergija Ramosa proteklih je dana punio novinske stupce, a očito se nastavio i nakon jučerašnje utakmice Engleske i Hrvatske na Wembleyu (2:1).

Naime, kapetan Real Madrida i španjolske reprezentacije na Instagramu je lajkao fotografiju na kojoj Ramos stoji s ovogodišnjim naslovom Lige prvaka, a pored njega je namontiran Lovren u suzama.

Podsjećamo, sve je počelo nakon što je Lovren ustvrdio da je Ramos precijenjen igrač i da puno griješi, ali ga izvlači to što igra za Real. Španjolac mu je nakon toga na presici u Maksimiru poručio da je frustriran, a naš branič se naslađivao nakon što je u četvrtak Hrvatska svladala Furiju.

>> Pogledajte što je Lovren poručio nakon utakmice sa Španjolskom

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar southman
southman
11:04 19.11.2018.

Sada neka Lovren objavi sliku kako Ramos ruši Salaha i namontira američki MMA kavez oko njih !

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:36 19.11.2018.

Ma nije samo on precjenjen ... gro igrača dobiva preveliku lovu i onda im se na velikom takmičenju dogodi HR ili Island 🤣

DU
Deleted user
11:24 19.11.2018.

Bekovski/stoperski posao ište prgavca, to je neki sine qua non za tu poziciju - a tko meni ne vjeruje, eno primjerice Štimac kao "ministar obrane" i kako je prodorna prznica i danas, kad je već objesio kopačke o klin. Ukratko, napadači (tzv. špica) su poglavlje za se, ali isto tako i bekovi/stoperi. Ramosa najviše boli kad mu zvižde i bacaju banane u rodnoj Sevilli, koju je napustio kao dijete. Lovren pak ima iza sebe obiteljsku dramu - zato i jest toliko "nagaren"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije