Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARAC ZA REAL

Sergio Ramos danas ide pod nož: Neće ga biti šest do deset tjedana

Spanish Super Cup - Semi Final - Real Madrid v Athletic Bilbao
JON NAZCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
06.02.2021.
u 13:51

Taman prije odluke je trener Zinedine Zidane rekao da mu je jako žao, ali da isto tako ne želi da se Ramos prerano vraća nakon ozljede

Kapetan madridskog Reala Sergio Ramos danas ide na operaciju meniskusa, službeno je objavio Kraljevski klub. Ramos će zbog ozljede propustiti mimalno šest, a maksimalno deset tjedana nogometa.

Nakon ozljede koju je zavrijedio igrajući za Španjolsku u studenom, Ramos više nije bio fizički spreman. Dugo ga se povremeno vraćalo u sastav i vagalo što će se s njim napraviti te je danas pala odluka.

Taman prije odluke je trener Zinedine Zidane rekao da mu je jako žao, ali da isto tako ne želi da se Ramos prerano vraća nakon ozljede.

Dok se ne koljeno oporavi, Ramos će, preciznije, propustiti utakmice Lige prvaka protiv Atalante te utakmice Primere protiv Huesce, Getafea, Valencije, Valladolida, Real Sociedada, derbi protiv Atletica te nakon toga još utakmice protiv Elchea, Celte i, dvojbeno, Eibara. Dakle, propustit će minimalno deset utakmica, ali bi se trebao vratiti za El Clasico protiv Barcelone koji je na rasporedu 11. travnja u Madridu.

Komentara 2

SI
sisavac
11:55 08.02.2021.

pod nož... solingen, tick, dick, victorinox...? bez brige, ništa mu neće biti. plaća i staž idu...

SL
shooshko.luka
16:37 06.02.2021.

Na pod nož?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije