Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA TENISA

Serena Williams po 13. put u polufinalu US Opena

Tennis: US OPEN
Danielle Parhizkaran/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
09.09.2020.
u 21:43

"Bila sam umorna. Noge su mi bile teške, nedostajalo mi je energije", kazala je Williams koja će 26. rujna navršiti 39 godina.

Američka tenisačica Serena Williams plasirala se u srijedu u polufinale US Opena, 13. put u karijeri, eliminiravši u četvrtfinalu Cvetanu Pironkovu s 4-6, 6-3, 6-2.

Trenutno osma tenisačica svijeta, koja je u lovu na 24. grand slam naslov u karijeri, u četvrtak će se za plasman u finale boriti protiv bolje iz ogleda između Bjeloruskinje Victorije Azarenke (WTA-27.) ili Belgijanke Elise Mertens (WTA-18.). Williams nije izgubila meč prije polufinala US Opena od 2007.

U srijedu je protiv bugarske tenisačice, koja se na terene vratila nakon trogodišnje pauze, teško počela meč

"Bila sam umorna. Noge su mi bile teške, nedostajalo mi je energije", kazala je Williams koja će 26. rujna navršiti 39 godina.

Komentara 1

AN
antiekstremist
07:34 10.09.2020.

Sa 5-6 kg manje i noge bi bile "lakše". Protiv Azarenke koja leti terenom jako teško u takvom izdanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije