Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
to ju je pokrenulo

Serena Williams izgubila prvi set 6:0, a onda je za preokret napravila ovo...

Serena Williams
Foto: Twitter
05.01.2015.
u 15:15

Talijanka Pennetta je uvjerljivo dobila prvi set 6:0 za samo 19 minuta igre i 33-godišnja Amerikanka znala je da nešto mora poduzeti.

Vodeća svjetska tenisačica Serena Williams loše je počela prvi nastup na ovogodišnjem Hopman kupu protiv Flavije Pennette. Talijanka je uvjerljivo dobila prvi set 6:0 za samo 19 minuta igre i 33-godišnja Amerikanka znala je da nešto mora poduzeti. U stanci je naručila espresso i nakon toga pomela suparnicu sa 6:3, 6:0 u australskom Perthu.

- Pitala sam da li je dozvoljeno naručiti kavu. Svakome je s vremena na vrijeme potrebna. Meni je trebala da pokrenem noge. Bila je to stvarno dobra kava - izjavila je Williams nakon pobjede.

>>Nisam imao reket u ruci tri tjedna, Australian Open mi je upitan

Komentara 1

FI
Fiumenko
06:03 06.01.2015.

Ja mislim da to ima cunu među nogama, neki svjedoci tvrde da su je vidjeli u muškom wc-u da piša u pisoar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije