Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI NAKON 1957.

Senzancionalni Hezonja u društvu Tonija Kukoča! Ostvario povijesni triple-double

Mario Hezonja
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
06.04.2019.
u 09:36

Zbog problema s razigravačima, Fizdale je na tu poziciju stavio našeg igrača koji se sjajnom predstavom pokazao kao igrač koji može pokriti više pozicija, a vjerojatno si je osigurao i novi NBA ugovor u jednoj od ekipa iduće sezone nakon što mu istekne ugovor s Knicksima

Mario Hezonja upisao je svoj prvi triple-double u karijeri sa 16 poena, 16 skokova i 11 asistencija.  To nije bilo dovoljno njegovim Knicksima u dvoboju s Houston Rocketsima, ali to ne umanjuje sjajnu predstavu Dubrovčanina.

Rocketsi su slavili 120:96, a Hezonja je s brojkama koje je ostvario postao tek drugi igrač u povijesti Knicksa s najmanje 16/16/11 u jednoj utakmici. Prije njega to je pošlo za rukom samo Richieju Guerinu 1957. godine. Bio je to i prvi triple-double jednog igrača Knicksa nakon 11. siječnja 2018. i Jarretta Jacka.

Postao je i prvi Hrvat nakon Tonija Kukoča s triple-double učinkom.

''Napravio je sjajan posao, organizirao nas je, pozivao je prave napade, napadao je kad je trebao napasti i napravio odličan posao u skoku'', rekao je trener Knicksa David Fizdale, a Hezonja se zahvalio treneru na povjerenju

Kod Rocketsa su najbolji bili James Harden i Chris Paul. Harden je zabio 26 poena, a Paul je upisao 11 poena i 10 asistencija.

Zbog problema s razigravačima, Fizdale je na tu poziciju stavio našeg igrača koji se sjajnom predstavom pokazao kao igrač koji može pokriti više pozicija, a vjerojatno si je osigurao i novi NBA ugovor u jednoj od ekipa iduće sezone nakon što mu istekne ugovor s Knicksima. 

Triple-double Hezonje pogledajte OVDJE.

>>> Pogledajte nastup hrvatske klape na NBA utakmici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije