Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVA POBJEDA

Senzacionalan uspjeh Renata Jurčeca, Kustošija u drugoj ligi!

Renato Jurčec
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
03.06.2017.
u 20:18

Kustošija je uoči ovog susreta znala da im za potvrdu drugog mjesta (prvi je Vinogradar) treba pobjeda pa je od prve minute navalila na protivnički gol

Nogometaši Kustošije plasirali su se u drugu ligu! U odlučujućoj utakmici 3. HNL na domaćem su terenu pobijedili porečki Jadran 5:1 i tako izborili viši rang natjecanja.

Kustošija je uoči ovog susreta znala da im za potvrdu drugog mjesta (prvi je Vinogradar) treba pobjeda pa je od prve minute navalila na protivnički gol, što je rezultiralo visokim vodstvom već na poluvremenu, bilo je 4:0.

U vodstvo ih je doveo Al Tharwan već u 4. minuti, da bi do odmora hat-trick postigao sjajni Ivan Horvat. Šušković je u 56. minuti zabio za 5:0, a počasni pogodak za goste postigao je Kepčija u 64. minuti. Valja istaknuti i to da je vratar Kustošije Đurđek obranio jedanaesterac u 72. minuti.

Veliki je to uspjeh za momčad Renata Jurčeca koja je prošle sezone osvojila 4. ligu i skočila u viši rang, a sada je, eto, odmah napravila i korak dalje. 

Njihov kiks danas je čekalo Trnje koje je u Sisku svladalo Segestu s 3:1, ali to im nije bilo dovoljno.

Komentara 4

TO
Tomi
16:38 04.06.2017.

Bravo Jurcec, nazalost cijelu karijeru ga nije imao tko progurat , bio je odlican igrac

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:18 03.06.2017.

Svaka cast i Kustosiji i Jurcecu...Idemo sad dalje...

DU
Deleted user
16:13 04.06.2017.

To je prodano i to je namješteno. Opet nema veze! Čestitke. Ušlo bi Trnje ,ali nema dovoljno love za drugu ligu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije