Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO KLUB

Senzacionalan transfer: Stipe Perica potpisao za Chelsea!

stipe perica
Igor Kralj/Pixsell
Autori: td, av/VLM
01.08.2013.
u 22:09

Htjeli su ga i Hajduk i Dinamo, no mladi zadarski napadač doživio je transfer života - odlazi kod Mourinha u Chelsea!

Stipe Perica, 18-godišnji zadarski napadač, novi je igrač Chelsea! Senzacionalna vijest potvrđena je na službenoj stranici londonskog kluba tako da nema dvojbi u istinitost ovog nevjerojatnog transfera.

U tekstu na Chelseajevoj stranici piše kako je Perica debitirao za Zadar u rujnu 2012. te kako je otada zaigrao 23 puta zabivši deset pogodaka. Podsjećaju i kako je bio dio hrvatske U20 reprezentacije na SP-u u Turskoj gdje je nastupio tri puta i zabio jedan pogodak.

Nisu precizirali na koliko je Perica potpisao niti hoće li možda prvo na posudbu, ali za mladog napadača ovo je transfer života - Jose Mourinho doveo ga je u Chelsea! Htjeli su ga i Hajduk i Dinamo kojeg je lani izbacio iz Kupa s dva pogotka u četiri minute, no on nastavlja karijeru u velikanu iz Premiershipa...

Stipe Perica bit će treći Hrvat u Chelseaju. Mario Stanić tamo je proveo četiri godine, a Matej Delač za Chelsea je potpisao još 2009. godine, ali nema niti jedan nastup za londonsku momčad.

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije