Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasna najava

Senzacija turnira prijeti Hrvatskoj: 'Cilj nam je osvojiti svjetsko prvenstvo, ne šalim se!'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group E - Japan v Spain
Dylan Martinez/REUTERS
02.12.2022.
u 17:44

Idući protivnik Hrvatske zrači samopouzdanjem i smatra kako mogu šokirati svijet te osvojiti 'zlatnu božicu'

Hrvatska za idućeg protivnika ima vrlo neugodni i borbeni Japan, azijski predstavnik je šokirao i srušio europske velesile Njemačku i Japan te završio grupnu fazu kao prvoplasirani u skupini E. Vatreni su tako dobili nešto lakšeg protivnika, izbornik Dalić je priželjkivao Japance ali je itekako svjestan kako prolazak u četvrtfinale neće biti nimalo lagan zadatak.  U skupini je Japan bio potpuni autsajder, a pobijedili su Španjolsku i Njemačku i to nevjerojatnim preokretima.

>> VIDEO: Specijalna emisija: Jedna stvar neće nam prolaziti dalje, gubili smo lopte koje nismo smjeli

Ritsu Doan je najbolji strijelac svoje momčadi jer je zabio dva pogotka od ukupno četiri, a najavio je kako jurišaju na svjetski tron te napomenuo kako se nimalo ne šali. 

- Prošli smo grupu jer smo svi vjerovali. Rekao sam svima da je naš cilj osvojiti naslov prvaka svijeta. Ne šalim se kad kažem da je to naš cilj. I mislim da sad svi vjeruju u to. Svaka momčad s kojom se susretnemo je jaka. Malo ćemo proslaviti, a onda se vratiti na posao - rekao je najbolji japanski strijelac Doan te zaključio kako svi vjeruju u uspjeh. 

Hrvatska i Japan će igrati u ponedjeljak od 16 sati, a Doan je aktualni ofenzivac njemačkog Freiburga, zabio je šest golova uz četiri asistencije u 25 nastupa ove sezone. 

Standings provided by Sofascore
 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 2

BL
boris.ljubicic1
18:49 02.12.2022.

...tko jaqpancima da gol gubi utakmicu...oni podiljaju i zabiju dva...tako je platila Njemačka i Španjolska...lete po terenu kao papirići na vjetrru,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije