Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE PO NASLOV PRVAKA

Senzacija: Pada hrvatski rekord, slavni trener poslao ponudu za vatrenog!

Mateo Kovačić/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
26.06.2018.
u 19:02

Ova dva kluba poznata su po dobroj suradnji posljednjih godina.

Carlo Ancelotti ovog je ljeta preuzeo Napoli te sada kreće u slaganje momčadi kojom želi napasti naslov prvaka u Serie A.

Velika želja mu je i hrvatski veznjak Mateo Kovačić koji je nedavno istaknuo da želi napustiti Real Madrid.

Iako je kraljevski klub poručio Kovačiću da će ga pustiti tek ako netko ponudi 300 milijuna eura, odnosno plati odštetnu klauzulu za njega.

Mateo Kovačić/Pixsell
1/12

No, Ancelotti, koji je vodio i Real, nada se da bi čelnike kraljevskog kluba zadovoljilo i 40 milijuna eura, koliko je ponuda Napolija koju su poslali u Madrid, piše Marca.

Ova dva kluba poznata su po dobroj suradnji posljednjih godina. Napoli je iz Reala već doveo Higuaina, Callejona i Albiola.


 

Komentara 9

PR
prajdali100
19:43 26.06.2018.

Šta sve papir trpi !!!

Avatar zagorac2
zagorac2
06:40 27.06.2018.

ustvari mi moramo zahvalit Mamicu kaj je prepoznao kvalitetu poput Modrica i svih ostalih jer da je to bilo po Hajdukovom strucnom razmisljanju nebi bilo ni Modrica ali ni te pola momcadi koja je super i ja velim "hvala Mamicu" a svi vi neprijatelji naseg naroda kod mene nemate vrijednosti i mislim da je sve to sudjenje Mamicu ipak partijska, antihrvatska narihtaljka jer tocno da i je Mamoc nekaj stavil u zep ipak je to pinac u usporedbi tih lijevih partijskih lopuza koje vladaju i smiju se cijelom Hrvatskom narodu i zato ja velim hvala ti Mamicu ali i hvala ti moja domovino kaj postojis makar imas svu silu neprijatelja !

LI
Lisitza
19:55 26.06.2018.

hahahaha 300 milijuna... dobar je mali Kova, ima ono nesto u sebi, i talent i sve ali 300 milijuna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije