Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKA

Senzacija! Nakon Srbije i američki Dream team ispao sa Svjetskog prvenstva!

SAD - Brazil
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
11.09.2019.
u 14:55

Reprezentacija Francuske izbacila je u četvrtfinalu moćni SAD koji je došao u oslabljenom sastavu, ali i takvi su, posebno nakon ispadanja Srbije, slovili za najveće favorite

Jučer je na Svjetskom košarkaškom prvenstvu u Kini Argentina šokirala jedne od glavnih favorita za naslov, reprezentaciju Srbije,a danas smo svjedočili još jednom velikom iznenađenju.

Reprezentacija Francuske izbacila je u četvrtfinalu moćni SAD  koji je došao u oslabljenom sastavu, ali i takvi su, posebno nakon ispadanja Srbije, slovili za najveće favorite. Francuzi su slavili s 89 - 79.

Francusku su do pobjede vodili dva NBA igrača - Evan Fournier s 22 i Rudy Gobert s 21 poenom i čak 16 skokova

Kod Amerikanaca najbolji je bio suigrač Bojana Bogdanovića, Donovan Mitchell s 29 poena

Francuzi će u polufinalu igrati protiv Argentine

>>> Pogledajte što je o novom ugovoru rekao Bojan Bogdanović

Komentara 34

Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
16:08 11.09.2019.

Drago mi je mnogo vise zbog poraza USA nego zbog pobjede Francuske. Prepotentni su i puni sebe, ne salju svoj najbolji tim na SP upravo iz tog razloga i to je fantasticna stvar da ih je netko spustio na zemlju. Ne postuju ni svoje europske suigrace koji igraju u NBA ligi i sikaniraju ih na mali milijun nacina. Americki crni kosarkasi su vjerojatno najveci rasisti u sportu opcenito. Da njih bijelci tako tretiraju, sva svjetska neoliberalna mafija bi se digla na noge...

BL
bla3108
15:33 11.09.2019.

"Nakon Srbije"...Kao da je Srbija u rangu SAD-a...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:39 11.09.2019.

Koji Dream Team????Bas niti jedan od boljih igraca nije nastupio. Njih to ne zanima, ovo je najlosija USA repka od kad profesionalci igraju. LeBron je sve objasnio izjavom da ga ne zanima prvenstvo na kojem ga protivnicki igraci u poluvremenu traze autogram.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije