Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je više na cijeni

Senzacija na Transfermarktu: Hrvat izbio ispred Ronalda i Messija!

Hrvatska - Mađarska
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/8
12.10.2019.
u 12:07

Dinamov napadač probudio je golem interes u čitavom svijetu

Upitan što misli o Bruni Petkoviću nakon utakmice protiv Mađarske, strijelcu dva pogotka, izbornik Zlatko Dalić poručio je Dinamovu napadaču da samo nastavi slušati Nenada Bjelicu.

I doista, Bjelica je u njemu prepoznao golem potencijal, preporodio mu karijeru, a na što Petković nije ostao dužan.

Odigrao je za Dinamo čitav niz veličanstvenih predstava, isto ponovio i u reprezentaciji, pa s četiri postignuta pogotka iz šest utakmica za svjetske doprvake probudio golem interes niza klubova.

Ako tražite dokaz da je tome doista tako, zavirite danas na naslovnicu čuvene stranice Transfermarkt, te ćete vidjeti da je Petkovićev profil u ovom trenutku nagledaniji na stranici, odnosno da je posljednjih dana probudio veći interes čak i u odnosu na Ronaldov i Messijev!

Drugim riječima, svijet na njemu drži oko, svi pokušavaju o njemu doznati koji podatak više, te je sada na Petkoviću da predanim radom nastavi graditi reputaciju koja će ga zasigurno odvesti na prag nekog europskog velikana u milijunskom transferu.

Kada smo već kod novaca, na Transfermarktu trenutačno stoji da je Petkovićeva tržišna vrijednost osam milijuna eura, međutim, riječ je o procjeni unešenoj 16. rujna, koja definitivno ne odgovara pravom stanju stvari.

Ako ćemo iskreno, u Dinamu bi se vjerojatno danas dobro nasmijali kada bi netko ponudio samo toliko...

Što se naslovnice Transfermarkta tiče, dodajmo priči da je u ovome trenutku četvrti nagledaniji profil onaj Erlinga Haalanda, sjajnog mladoga Norvežanina (19) kojeg u svojim redovima navodno silno želi madridski Real, dok iza njega po broju pregleda slijedi Ansu Fanti (16), Barcelonin wunderkind kojemu brojni predviđaju veliku karijeru.

Naći se u takvome društvu doista nije zanemariva stvar, dapače, u pitanju je samo još jedan pokazatelj da je 25-godišnji Metkovčanin na pravome putu.

Foto: FIBA/Screenshot

Foto: FIBA/Screenshot

Foto: FIBA/Screenshot

Komentara 23

CR
crocro
13:48 12.10.2019.

Brusi se novi "Mesi". Prema onome što danas pokazuje na travnjaku a uspoređujući da s istinskim zvijezdama nogometa, on vjerojatno u ovome trenutku vrijedi 50 milja eura. Niti jedan veliki klub u koji on ubrzo ode, neće ga dati ispod 150 do 200 milja eura. On je sada u strelovitom usponu, jer ga je netko dugo držao u mraku "podruma". U svakom slučaju imati će blistavu karijeru jer ne gubi kontinuitet na kvalitetu već se samo iz dana u dan brusi u dijamant. Dinamo ga neće moći zadržati ali će možda pogriješiti u ponuđenoj cijeni. Čim ga proda cijena će mu se u startu udvostručiti a dalje letjeti u nebesa.

Avatar Idler 3
Idler 3
13:38 12.10.2019.

Kontinuitet i sam nek ga zdravlje posluži...bil bude še bolši !!!

Avatar Mi sami
Mi sami
12:48 12.10.2019.

Hvala Zdravko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije