Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOMINJE SE I OLMO

Senzacija na pomolu: Mandžukić dio transfera koji će odjeknuti u Hrvatskoj!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
10.07.2019.
u 10:37

Niko Kovač treba se baciti na posao i dovesti pojačanja za iduću sezonu. A sada Bild piše da su na popisu Bayernovih želja Dani Olmo i Mario Mandžukić.

Bayern našeg Nike Kovača vidno radi na rekonstrukciji momčadi. Legende kluba Robben i Ribery otišli su u mirovinu, Mats Hummels vratio se u Dortmund, Rafinha je otišao kući u Brazil, a James Rodriguez vraća se u Real.  

Bayern je u obrani osiguran – za 115 milijuna eura doveo Hernandeza i Pavarda, no kad pogledamo cijelu momčad, Kovač ima razloga za brigu. 

Bavarska momčad trenutačno ima samo 17 igrača, ne računamo li vratare. Po tome je uvjerljivo posljednja u Bundesligi. Pretposljednji Bayer iz Leverkusena ima 21 igrača, a glavni rival Borussia gotovo dvostruko više, 32 nogometaša na raspolaganju.  

I zbog toga se trener Bayerna Niko Kovač treba baciti na posao i dovesti pojačanja za iduću sezonu. A sada Bild piše da su na popisu želja Dani Olmo i Mario Mandžukić.

Bayern bi najradije doveo Leroya Sanea iz Manchester Cityja te Ousmanea Dembelea iz Barcelone. Ne uspije li u tome, okrenut će se B listi pojačanja na kojoj su Olmo, Mandžukić, Hakim Ziyech, Steven Bergwijn, Yannick Carrasco i Leon Bailey.

Za Olma su zainteresirani brojni europski velikani i praktički je samo pitanje dana kada će Dinamo objaviti transfer. Tottenham je do sada najviše zapeo za mladog španjolskog reprezentativca, a spominje se i svota od 40 milijuna eura.

Što se Mandžukića tiče, talijanski mediji proteklih su dana pisali da je novi trener Sarri poručio da ne računa na njega i da mu je Juventus poručio da bi bilo nabolje da potraži novi klub. Mandžo je već igrao u Bayernu, ali ga je napustio zbog zategnutih odnosa s tadašnjim trenerom Pepom Guardiolom.


 

Komentara 7

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
11:07 10.07.2019.

Kina najbolja opcija !

AK
admine konjino jedna glupa ust
18:56 10.07.2019.

Pa tesko ostvarivo,jer Bayern nikad ne uzima one sto su kod njih igrali.

T1
t111
12:24 10.07.2019.

Ribery i Robben su otisli jer su bili stari i spori, a imali su 34-36 godina. Mandzo bi sa svojih, koliko, 33-34, donio sta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije