Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA KONAČNA PONUDA

Senzacija: Man. City kupuje igrača Hajduka pod sjajnim uvjetima!

Ante Palaversa
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
1/2
27.01.2019.
u 19:08

Za konačnu realizaciju se čeka još samo konačan odgovor predsjednika Jasmina Huljaja i odobrenje Nadzornog odbora. Palaversa ima rezervirane karte za polazak sutra u Manchester

U Hajduk je danas sata stigla konačna ponuda Manchester Cityja za Antu Palaversu.

Radi se o 4,8 milijuna eura odštete plus još 1,5 milijuna na ime bonusa koji bi se sigurno ostvario jer je vezan za Palaversinu posudbu Hajduku od godinu i pol dana, piše Dalmatinski portal.

Time bi bijeli zaradili sigurnih 6,3 milijuna eura, a uz to je moguće ostvariti još neke bonuse te 10 posto od budućeg Palaversina transfera.

Za konačnu realizaciju se čeka još samo konačan odgovor predsjednika Jasmina Huljaja i odobrenje Nadzornog odbora. Palaversa ima rezervirane karte za polazak sutra u Manchester, ali formalno još nije gotovo.

Ovo je odličan posao za splitski klub koji bi tako dobro zaradio, ali ne bi oslabio momčad jer bi Palaversa ostao još godinu i pol dana na posudbi.

>> Pogledajte kako je tornado zarobio igrače Dinama

Komentara 9

LU
lukathereem
09:10 28.01.2019.

Mamić toliko dobije za igrače sa dvije lijeve noge

Avatar doog_kool
doog_kool
20:57 27.01.2019.

Zar nije bilo govora o 15m??

Avatar petrolio
petrolio
11:46 28.01.2019.

veliča se prodaja klinca koji je trebao nositi hajduk idućih 4-5 godina i možda ga napokon dovesti do titule!?!? i onda kad opet budu 3. ili 4. onda će im opet biti kriv mamić, hns i ne znam tko! hajduk je postao sprdnja od kluba! dinamo osvoji titulu pa proda igrače za 15-20-25 mil.eur, a ovi ni za najvećeg talenta ne mogu dobiti niti 10 jer prodaju igrača koji tek ulazi u 1. momčad! dinamo je sad odbio prodati marina na 10 mil.eur i čekat će 1-2 godine dok cijena ne bude 5-10 mil.eur viša. tako se to radi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije